1 Comment

 1. Sofia
  16 juli, 2014 @ 05:44

  hejsan,
  du får jättegärna maila mig då jag kanske inte kommer hitta tillbaka till denna sida igen. Jag går på akupunktur och i början kändes de när nålarna stacks in men de tre senaste gångerna har det gjort så ont att jag vill hoppa ur sängen eller slå till behandlaren. Jag kan inte beskriva smärtan men det värker bränner sticker och smärtar så mycket att jag aldrig kännt av något liknande.
  Många av mina dåliga symptom jag hade innan har försvunnit, så det har väl hjälp mig. Iallafall i början. Men nu vill jag knappt gå dit mer för smärtan är så stor. Jag har ett flertal tatueringar på kroppen och skulle med glädje göra om dessa hellre än att gå på akupunktur. Dock lindrar ju inte tatueringar smärta. Men den smärtan kan jag knappt jämföra, det är tusen gånger värre att få i nålarna i mig.

  Jag litar ändå på denna akupunktör och hon tycker själv att det är konstigt att det gör ont. Och hon menar mer att jag kanske överreagerar eller andas dåligt eller spänner mig. Men det är klart jag reagerar så när jag vet hur ont det gör.

  Hur reagerar du när jag skriver detta? Ska det vara så?

  Mvh en vilsen själ

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.