Om akupunktur

Boka konsultation genom att ringa eller emaila.

Kontaktuppgifter hittar du här: Kontakt

VAD ÄR AKUPUNKTUR?

Akupunktur började utvecklas i Kina för flera tusen år sedan. Det är en läkekonst som årligen hjälper miljontals människor med att behandla såväl fysiska och psykiska som akuta och långvariga besvär.

Inom akupunktur stimuleras punkter på kroppen så att olika funktioner och cirkulationen i kroppen regleras. När kroppens funktioner kommer in i balans kan läkning ske och symtom lindras eller försvinna. Läs mer här: Blogg

FORSKNING

http://apps.who.int/medicinedocs/pdf/s4926e/s4926e.pdf

http://m.gp.se/nyheter/goteborg/1.2341471-nalar-hjalper-mot-svar-stress

http://www.healthcmi.com/Acupuncture-Continuing-Education-News/1277-acupuncture-ginger-moxibustion-effective-for-tinnitus-new-study 

http://apps.who.int/medicinedocs/pdf/s4926e/s4926e.pdf

OM AHREMARK AKUPUNKTUR

Ahremark Akupunktur grundades i visionen att tänja gränserna för vad som anses möjligt beträffande hälsa och tillfrisknande. Vi strävar efter att öka hälsan, glädjen och livskvaliteten hos våra kunder med hjälp av akupunkturbehandlingar samt kortare och längre kurser inom hälsa och personlig utveckling.

Trots de många framsteg vår civilisation gjort upplever många personer kortare eller längre perioder av lägre livskvalitet än de förtjänar och kunde ha. Många åkommor vilka räknas som kroniska inom västerländsk medicin behandlas med akupunktur med goda resultat.

Ahremark Akupunktur erbjuder ett naturligt och tryggt sätt att hjälpa människor med både kortvariga besvär och långvariga sjukdomar. Vi bidrar samtidigt till bevarandet och spridandet av klassisk akupunktur i dagens moderna samhälle.