Dagligen berättar patienter om de framsteg som gjorts under akupunkturbehandlingen och om hur det förbättrat deras liv. Många beskriver förändringarna när de kommer på återbesök, andra skickar sms eller mail mellan deras besök på kliniken.

 

 

I början av förra veckan kom följande brev till kliniken. Det var från 70-årig dam som kommer på behandling för höftartros.

 

”Hej Ulf!

Tack för omsorgsfull behandling. Den dagen jag kom på behandling var den värsta jag upplevt i min årslånga artroskarriär. Två dagar senare kunde jag gå normalt igen: Riktiga steg som inte gjorde ont. Mådde riktigt bra och kunde njuta av livet igen.”

 

I slutet av veckan kom ett e-mail från en kvinna som behandlats för infertilitet.

 

”Hej hej

Tänkte berätta lite vad som hänt sen jag träffade dig. Efter lite strul med medicinerna så plockade vi ut 18 ägg vilket är mer än det dubbla som vi fått tidigare. Vi satte tillbaka ett och jag är nu gravid i vecka 9 och hoppas att det skall gå hela vägen. Tack för hjälpen så hör jag av mig om jag mår dåligt och behöver hjälp.”

 

Där emellan tackades

 

”Akupunktör Ulf Ahremark som har hjälpt mig med illamåendet”

 

under Dagens ros i Nerikes Allehanda.

 

…så visst fungerar akupunktur… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *